Kvalita Vitany
Odkud je
naše rýže?
Kvalitativní
parametry rýže
-
Senzorické
měřeníAVŮNĚBVZHLEDCCHUŤ -
Míra
zlomkovitostiPožadavek není vyhláškou dán. Čím méně zlomků, tím vyšší kvalita rýže. Nejmenší zlomkovitost (nejvyšší kvalita rýže) je 5 %.
-
Baleno v České
republiceVýrobky jsou baleny v České republice, v provozovně Roundice nad Labem. Moderní potravinářský provoz certifikovaný na nejvyšší úrovni.
- BRC Global Standard for Food Safety
- IFS Food
- Certifikát výjimečnosti propůjčený společností TÜV SÜD Czech pro rozsah certifikace dle IFS Food verze 6 a BRC Food verze 7
Kalendář
sklizně
RÝŽE | LED. | ÚNO. | BŘE. | DUB. | KVĚ. | ČER. | ČEC. | SRP. | ZÁŘ. | ŘÍJ. | LIS. | PRO. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Spojené státy | ||||||||||||
Thajsko | ||||||||||||
Indie | ||||||||||||
Pakistán | ||||||||||||
Itálie a Španělsko |